O firmi

O nama

Puls auto servis započinje sa radom kao solidna porodična radionica 1999-te godine.
Uvidjevši mogućnosti koje se pružaju i na nagovor prijatelja osnovano je društvo naziva doo PULS. Od te 2000-te počinjemo zvanično sa profesionalnim radom i opravkom motornih vozila kao i dodatnom djelatnosti prodaja motornih ulja i maziva kao i potrebnih auto dijelova na malo a sve to u sklopu poslovnog objekta (auto servis površine 300m2 izuzetno dobrog rasporeda sa tri stubne dizalice i kanalom za rad u dužini od 8m).

 

Zahvaljujući dobrom položaju firme na magistralnom putu Gradiška – Banja Luka (udaljenost od graničnog prelaza 5km), obučenosti radnog kadra kao i poznavanjem tri strana jezika (njemački,engleski i mađarski) počinje kontuirano razvijanje i širenje u domenu auto industrije, auto servisiranje.

Želimo istaći i to da je poslovno-stambeni objekat u ličnom vlasništvu i za koji posjeduje svu potrebnu i vjerodostojnu dokumentaciju. Uvođenjem savremenih metoda,dobrom povezanosti sa ino dobavljačima te dobrom saradnjom sa ostalim servisima kao i izuzetnom fer i korektnom poslovnom odnosu sa klijentima postali smo vodeći lider u opravci motornih vozila prvenstveno putničkih pa onda i lakih teretnih vozila na širem području Gradiške opštine.

 

Težeći ka stalnom napretku i poboljšanju kvaliteta usluga počeli smo sa radom servisa klima uređaja sa potpuno automatizovanim BOSCH ACS 650 uređajem nove generacije. Sav naš radni kadar je kvalifikovan i obučen (za šta posjedujemo i ovjerene certifikate) na najsavremenijoj opremi autoservisiranja (dijagnostika,autoelektrika,klima uređaji,…). Posjedujemo bazu podataka sa preko 50 stalnih klijenata koji su nam ukazali povjerenje.

U jesen 2012 godine želimo primjeniti znanje i vještinu vodećeg dobavljača automobilskih dijelova u našoj radionici a to smo upravo prepoznali u prevod:BOŠ KAR SERVISIMA (BOSCH CAR SERVICE).

 

Bosch ima definitivnu prednost u stručnosti dobivenoj od istraživanja i razvoja,te posebno u primjeni novih tehnologija u automobilskoj industriji kao na primjer kod razvoja common rail sustava.

 

Kao Boschov automobilski servis imamo direktan pristup ovom stručnom znanju jer rijetke se industrije razvijaju brzo kao tržište automobilske industrije.

 

Želimo prije svega da se zahvalimo svima onima koji su u nama prepoznali kvalitet i odgovornost prema opravci motornih vozila te se nadamo da smo uspijeli zadržati njihovo povjerenje evo već punih 15 godina.

Krenuli smo malim koracima iz skromne porodične radionice u koju je uloženo mnogo truda a i velika količina ljubavi i strpljenja prema ovom poslu.

 

U skladu unapređenja poslovanja i poštovanja vremena i želja naših klijenata za najavljene servise (planirane i vanredne) dolazimo na datu adresu.

 

Slobodno nas posjetite i pitajte šta vas interesuje jer mi smo tu zbog vas i što je najbitnije svaki dan rastemo i razvijamo se da bismo vam omogućli sve na jednom mjestu.